Elektriker Malmo

Elektriker Malmö - Alltid behöriga elektriker i Malmö!

Ska du sätta upp en utomhuslampa i Nydala? Eller kanske köpt en elbil och behöver en laddbox i Kirseberg? Då behöver du en elektriker i Malmö och vi finns här för att hjälpa dig. Vi har alltid tider lediga så att du som kund slipper vänta och vi kan se till att lösa alla dina behov av elektriker i Malmö blir lösta både snabbt, rätt och säkert! Slå oss en signal så fixar vi resten.

Alltid trygga elinstallationer med elektriker i Malmö

Har ni strömavbrott i padellokalen eller har ditt företags elcentral i Västra Hamnen börjat lukta konstigt? Vi löser det! Kontakta oss och berätta vad du behöver så ser vi till att en elektriker i Malmö kommer till dig så snart det är möjligt. Vi löser både akuta elfel inom en timme med vår eljour och bokade jobb ser vi till att sätta igång med inom en vecka, eller när du önskar.

Du får alltid trygga elinstallationer med elektriker i Malmö och vårt löfte till dig som kund är att alltid utföra alla jobb med 100% behöriga elektriker.

Detta kan vi ge dig

  • Alla våra elektriker i Malmö utför trygga jobb
  • Rotavdrag för elinstallationer i Malmö
  • Elektriker i Malmö som kan hjälpa dig med akuta fel inom en timme
  • Besök av elektriker i Malmö enligt dina önskemål
  • Behöriga elektriker i Malmö

När behövs en elektriker i Malmö?

Man får utföra en del eljobb på egen hand men bara så länge man gör det fackmannamässigt. Det innebär kort och gott att man måste göra det på samma sätt som en behörig elektriker i Malmö. Om man inte vet vad man gör kan det leda till att någon kan dö eller får skador för livet.

Vi rekommenderar att man vänder sig till en elektriker så fort man har behov av en elinstallation. Ring oss och berätta vad du vill göra hemma så kan vi ge dig råd och tips, eller skicka ut en elektriker i Malmö som gör jobbet åt dig. Vi finns här för din skull – så att du ska känna dig trygg med dina elinstallationer!

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!