Elektriker Helsingborg

Elektriker Helsingborg - Alltid behöriga elektriker!

Söker du elektriker i Helsingborg? Inga problem! Elektrikerskåne.se jobbar över hela Skåne och kan se till att alla dina behov av eljobb blir tillgodosedda. Vi löser det mesta inom elinstallationer och kan hjälpa dig med montering av ytterbelysning, byte av kontakter inomhus eller skruva upp en laddbox till din elbil. Slå oss en signal när du behöver elektriker i Helsingborg så löser vi det.

Säkra eljobb i Helsingborg

Säkerheten är alltid vår högsta prioritet och du som kund ska alltid känna dig helt trygg med din elektriker i Helsingborg. Alla våra jobb utförs till 100% av behöriga elektriker och alltid till bra priser med hög kvalitet.

Oss behöver du inte vänta på

En sak vi lärt oss genom åren som elektriker i Helsingborg är att kunder ofta behöver hjälpen snabbt. Att då ringa en elfirma och får till svar att jobbet kan utföras om 6 till 8 veckor, eller ännu längre bort i tiden, är inte OK.

Vårt löfte till dig som kund är: Vi påbörjar alla jobb inom en vecka då det är möjligt och alltid efter de tider som passar dig bäst!

Det betyder att ett byte av elkontakt i Elineberg blir gjort innan en olycka händer, din elcentral i Mariastaden får service samma vecka och industrier i Ättekulla får hjälp med elproblem utan att det påverkar produktionen för mycket!

Detta får du med oss

  • Elinstallationer i Helsingborg utförda av lokala elektriker
  • Behöriga elektriker som är välutbildade
  • Rotavdrag för eljobb i Helsingborg
  • Elektriker i Helsingborg som löser akuta elfel
  • Elektriker i Helsingborg som kommer när det passar dig

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!